Groepspraktijk Opstal

Meir 12 - 9255 Buggenhout

Get Adobe Flash player

Als je symptomen hebt die kunnen wijzen op COVID, vul dan dit webformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op (niet tijdens het weekend).

 

Vanaf 1 juli zal iedere patiënt zelf een code kunnen aanmaken voor een test via de personal health viewer op www.mijngezondheid.be.
Met deze code kan dan een afspraak worden gemaakt in het testcentrum via vehamedgaatopreis.be.
Ook voor kinderen die op hetzelfde adres wonen kan je als ouder op die manier een code aanmaken.

Voor het coronacertificaat, ga naar digitaal groen certificaat.

Welkom op de website van Groepspraktijk Opstal.Groepspraktijk Opstal

  

  • Voor het maken van een afspraak via internet, klik op de link: “Maak afspraak”.
  • U kan uiteraard ook nog steeds telefonisch uw afspraak maken.
  • Indien u geen gepaste afspraak vindt online, of in het geval er meer tijd moet gereserveerd worden (zoals bij een preoperatief onderzoek), gelieve ons telefonisch te contacteren.
  • Huisbezoeken worden altijd telefonisch aangevraagd en dit liefst voor 11u.

 

 Uw huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, welkom 2
van zuigelingen tot ouderen. 
Hij doet dit met een moderne en brede kijk waarin zowel medische als andere aspecten aan bod komen (de familiale situatie, de werksituatie, de persoonlijke beleving). Hij werkt samen met andere gezondheidswerkers zoals verpleging, kinesisten, diëtisten, psychologen en specialisten. Uw huisarts heeft hierin een coördinerende rol. Zo kan hij u bijstaan en steun bieden in elke levensfase.

In onze praktijk besteden we bijzondere aandacht aan goed dagelijks medisch werk met een wetenschappelijke onderbouwing en verwerking. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken in een groep niet alleen een voordeel is voor onszelf, maar ook voor onze patiënten. Kennis en ervaring worden gedeeld en er is een grotere beschikbaarheid aan raadplegingsmomenten. Elke arts kan uw dossier inkijken.

Als erkende academische opleidingspraktijk nemen wij deel aan de opleiding van studenten geneeskunde en jonge huisartsen.

Afspraken

Adres

Groepspraktijk Opstal
Meir 12
9255 Buggenhout

Contact

Secretariaat:

08:00 - 11:00

16:00 - 19:00

 

Tel: 052/35.88.40