Groepspraktijk Opstal

Meir 12 - 9255 Buggenhout

Get Adobe Flash player
 • Om de kwaliteit van de zorg van onze huidige patiënten te blijven garanderen, voeren we een tijdelijke patiëntenstop in.

 

 • Als je symptomen hebt die kunnen wijzen op COVID, surf dan naar de website www.mijngezondheid.be.
  Klik daar op ‘self assessment testing – SAT’.
  Via deze testing wordt ingeschat of een test zinvol is en desgevallend krijgt u een code.

  Indien u een code hebt en een afspraak wenst voor een test, klik dan op ‘afspraak maken voor een test met een code’. Via postcode 9200, kan u in het triagecentrum De Kroon in Dendermonde terecht. Via de website kan u ook een quarantaine-attest bekomen voor 2 dagen (dag van de test + wachten op het resultaat).

  Indien in het advies aangeraden wordt met de huisarts contact te nemen, vult u dit webformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op (niet tijdens het weekend).

 

 • Na een hoogrisicocontact kan je terecht op het nummer van contacttracing:   02/214.19.19

 

 • Ben je 50+?
  Haal dan je griepspuit zonder voorschrift bij de apotheek.
  Maak een afspraak op zaterdag 23/10 of op 13/11 voor een gratis consult. 

 

 


Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of voor erg zieke patiënten. In de meeste gevallen is het mogelijk en verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toegaat.  huisbezoek

Het werken in de consultatieruimte heeft zowel voor u als voor de arts voordelen:

 • Het onderzoek kan in ideale omstandigheden plaats vinden: op een onderzoekstafel, in de beste omstandigheden met goede verlichting en alle materiaal bij de hand
 • U kan op afspraak komen zonder te lange wachttijden
 • Uw elektronisch dossier is beschikbaar

Gelieve huisbezoeken telefonisch aan te vragen vóór 11u. Huisbezoeken kunnen niet via de website gemaakt worden. Een huisbezoek is niet op afspraak, dit zal plaatsvinden in de loop van de dag.

Het bezoek wordt gedaan door de arts naar uw keuze. Wanneer de arts niet beschikbaar is (vakantie, bijscholing, volle agenda…), zal een collega zijn plaats innemen. Wij zullen dit op voorhand zo goed mogelijk meedelen.

Indien noodzakelijk kan u een dringend huisbezoek vragen. Dit zal gedaan worden door de snelst beschikbare arts. De secretaresse zal meer uitleg vragen of een arts doorgeven. Dit is om de situatie goed te kunnen inschatten. 

Een goed leesbaar huisnummer is geen overbodige luxe. Gelieve 's avonds uw huis goed te verlichten, zodat de arts snel het juiste adres vindt.

Afspraken

 

Maak afspraak

(niet voor nieuwe patiënten)

 

Adres

Groepspraktijk Opstal
Meir 12
9255 Buggenhout

Contact

Secretariaat:

08:00 - 11:00

16:00 - 19:00

 

Tel: 052/35.88.40