Groepspraktijk Opstal

Meir 12 - 9255 Buggenhout

Get Adobe Flash player

Als je symptomen hebt die kunnen wijzen op COVID, vul dan dit webformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op (niet tijdens het weekend).

 

Vanaf 1 juli zal iedere patiënt zelf een code kunnen aanmaken voor een test via de personal health viewer op www.mijngezondheid.be.
Met deze code kan dan een afspraak worden gemaakt in het testcentrum via vehamedgaatopreis.be.
Ook voor kinderen die op hetzelfde adres wonen kan je als ouder op die manier een code aanmaken.

Voor het coronacertificaat, ga naar digitaal groen certificaat.


Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of voor erg zieke patiënten. In de meeste gevallen is het mogelijk en verantwoord dat de patiënt toch naar de arts toegaat.  huisbezoek

Het werken in de consultatieruimte heeft zowel voor u als voor de arts voordelen:

  • Het onderzoek kan in ideale omstandigheden plaats vinden: op een onderzoekstafel, in de beste omstandigheden met goede verlichting en alle materiaal bij de hand
  • U kan op afspraak komen zonder te lange wachttijden
  • Uw elektronisch dossier is beschikbaar

Gelieve huisbezoeken telefonisch aan te vragen vóór 11u. Huisbezoeken kunnen niet via de website gemaakt worden. Een huisbezoek is niet op afspraak, dit zal plaatsvinden in de loop van de dag.

Het bezoek wordt gedaan door de arts naar uw keuze. Wanneer de arts niet beschikbaar is (vakantie, bijscholing, volle agenda…), zal een collega zijn plaats innemen. Wij zullen dit op voorhand zo goed mogelijk meedelen.

Indien noodzakelijk kan u een dringend huisbezoek vragen. Dit zal gedaan worden door de snelst beschikbare arts. De secretaresse zal meer uitleg vragen of een arts doorgeven. Dit is om de situatie goed te kunnen inschatten. 

Een goed leesbaar huisnummer is geen overbodige luxe. Gelieve 's avonds uw huis goed te verlichten, zodat de arts snel het juiste adres vindt.

Afspraken

Adres

Groepspraktijk Opstal
Meir 12
9255 Buggenhout

Contact

Secretariaat:

08:00 - 11:00

16:00 - 19:00

 

Tel: 052/35.88.40